Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις: Αντί να κατηγορεί, ας απαντήσει στον Πρετεντέρη ο Θεοδωράκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Αντί να κατηγορεί, ας απαντήσει στον Πρετεντέρη ο Θεοδωράκης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις κατηγορίες του Ποταμιού, ότι μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη, ενορχήστρωσαν την αποχώρηση των Γιώργου Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανού «Ήξερα ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα φταίει ο Γεωργιάδης, δεν περίμενα ότι ισχύει το ίδιο και για το Ποτάμι. Θα ήταν αστείο να θεωρεί ότι είχε βάλει στο […]

Άδωνις Γεωργιάδης

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τις κατηγορίες του Ποταμιού, ότι μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη, ενορχήστρωσαν την αποχώρηση των Γιώργου Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανού

«Ήξερα ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ για όλα φταίει ο Γεωργιάδης, δεν περίμενα ότι ισχύει το ίδιο και για το Ποτάμι. Θα ήταν αστείο να θεωρεί ότι είχε βάλει στο ψηφοδέλτιό του ενεργούμενα άλλου κόμματος Καλό θα ήταν να σκεφτεί τι έχει κάνει και του έφυγαν οι βουλευτές.

Και ο κ. Αμυράς και ο κ. Ψαρριανός έλεγαν για μήνες ότι διαφωνούν στο θέμα των Πρεσπών. Με συνδέει μια φιλία και πέραν τούτου ουδέν. Έχω καλή γνώμη και για τους δύο, αλλά δεν είναι στη δική μου αρμοδιότητα η σύνθεση των ψηφοδελτίων.»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό news 24/7 κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να απαντήσει στο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στα Νέα.

Ο αρθρογράφος αναρωτήθηκε πώς ήξερε ο Ζόραν Ζάεφ, όπως προέκυψε από τις διαρροές από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στα Σκόπια, πριν υπογραφεί η Συμφωνία, ότι το Ποτάμι θα ψηφίσει υπέρ.

«Ο κ. Θεοδωράκης οφείλει να απαντήσει στο άρθρο του Γ. Πρετεντέρη. Να πει δηλαδή πώς είναι δυνατόν πέρυσι τον Μάρτιο να λέει ο Ζάεφ στους πολιτικούς αρχηγούς στη χώρα του ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει στην Ελλάδα με τις ψήφους του Ποταμιού.

Πρέπει να απαντήσει ο κ. Θεοδωράκης που είχε πάει στον κ. Τσίπρα τον περασμένο Μάρτιο για το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας αν τότε τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Να μας πει αν οι συνεδριάσεις κομματικών οργάνων του Ποταμιού που ακολούθησαν ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να κρύψει τη συνδιαλλαγή με τον κ. Τσίπρα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε ακόμη: 

-Ποτάμι-Ψαριανός

«Γρηγόρη μου και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις