Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Κάνεις συνέχεια αναβολή ενημέρωσης; Υπάρχει λύση!
PLUS

Κάνεις συνέχεια αναβολή ενημέρωσης; Υπάρχει λύση!

  Οι ενημερώσεις των εφαρμογών είναι συνήθως απαραίτητες, καθώς τις βελτιώνουν και συχνά επεκτείνουν τις λειτουργίες τους. Αυτό, όμως, δεν ισχύει πάντα. Καμιά φορά, μια νέα ενημέρωση μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντας την εφαρμογή πιο δύσχρηστη από ό,τι είχαμε συνηθίσει. Το πρόβλημα αυτό έως τώρα μπορούσε να λυθεί μόνο με τη διαγραφή της […]

Κάνεις συνέχεια αναβολή ενημέρωσης; Υπάρχει λύση!

 

Οι ενημερώσεις των εφαρμογών είναι συνήθως απαραίτητες, καθώς τις βελτιώνουν και συχνά επεκτείνουν τις λειτουργίες τους. Αυτό, όμως, δεν ισχύει πάντα.

Καμιά φορά, μια νέα ενημέρωση μπορεί να επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, κάνοντας την εφαρμογή πιο δύσχρηστη από ό,τι είχαμε συνηθίσει.

Το πρόβλημα αυτό έως τώρα μπορούσε να λυθεί μόνο με τη διαγραφή της εφαρμογής και της εγκατάστασης μιας παλιότερης μορφής της. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Ubergizmo.com, με το Android Q φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναστρέψουν την ενημέρωση μιας εφαρμογής. Αυτό προκύπτει σύμφωνα με μια έκθεση από τους προγραμματιστές των XDA που διερευνούν περισσότερα χαρακτηριστικά μέσα σε ένα πρόσφατα αρχείο του Android Q build.

Με βάση την ανακάλυψή τους, υπάρχουν αναφορές που υποδηλώνουν ότι το Android Q θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να επιστρέψουν σε μια παλαιότερη έκδοση μιας εφαρμογής. Εάν αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη, οι χρήστες θεωρητικά θα μπορούσαν εύκολα να έβαζαν μια προηγούμενη έκδοση build.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις