Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έγκυος με τον νέο, Γάλλο σύντροφό της η Σοφία Καρβέλα; Τι απαντά η ίδια (vid)
LIFESTYLE

Έγκυος με τον νέο, Γάλλο σύντροφό της η Σοφία Καρβέλα; Τι απαντά η ίδια (vid)

Πληροφορίες ήθελαν τη Σοφία Καρβέλα να περιμένει το τρίτο της παιδί – Τι απαντά  Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν επί του θέματος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», οι πληροφορίες δόθηκαν στο περιοδικό Ciao από άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Σύμφωνα με αυτές, η Σοφία Καρβέλα μετά τον χωρισμό της […]

Πληροφορίες ήθελαν τη Σοφία Καρβέλα να περιμένει το τρίτο της παιδί – Τι απαντά 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν επί του θέματος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», οι πληροφορίες δόθηκαν στο περιοδικό Ciao από άνθρωπο από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας.

Σύμφωνα με αυτές, η Σοφία Καρβέλα μετά τον χωρισμό της από τον Θανάση Πανουργιά, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Γάλλου.

https://www.instagram.com/p/BsyHoOyhX6A/?utm_source=ig_embed

Τι απαντά η ίδια

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος από το Happy Day επικοινώνησε με τη Σοφία Καρβέλα μέσω Instagram κι εκείνη απάντησε: «Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της.

Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά».

Όσο για τις φήμες αν τελικά χώρισε, περιορίστηκε να πει το εξής: «Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις