Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χόρευε γυμνή η Αλεξάντρα Στεπάνοβα; Χαμός με την αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χόρευε γυμνή η Αλεξάντρα Στεπάνοβα; Χαμός με την αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ (pics-vid)

Σάλο προκάλεσε το άκρως αποκαλυπτικό κορμάκι που φόρεσε η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Στεπάνοβα Μαζί με τον παρτενέρ, Ιβαν Μπουκίν, το τραγούδι «The Candle was Burning» χόρεψαν στον πάγο στο πλαίσιο του European Championships Gala Show που φιλοξενεί το Μινσκ της Λευκορωσίας. Το μαύρο, διάφανο κορμάκι της Στεπάνοβα σε συνδυασμό και με τα φώτα που […]

 Αλεξάντρα Στεπάνοβα

Σάλο προκάλεσε το άκρως αποκαλυπτικό κορμάκι που φόρεσε η Ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, Αλεξάντρα Στεπάνοβα

Μαζί με τον παρτενέρ, Ιβαν Μπουκίν, το τραγούδι «The Candle was Burning» χόρεψαν στον πάγο στο πλαίσιο του European Championships Gala Show που φιλοξενεί το Μινσκ της Λευκορωσίας.

Το μαύρο, διάφανο κορμάκι της Στεπάνοβα σε συνδυασμό και με τα φώτα που έπεφταν πάνω της, έκαναν τα μέσα να πάρουν “φωτιά”.

Αποτέλεσμα εικόνας για aleksandra stepanova

Το κοινό στην αρένα αλλά και οι τηλεθεατές παρατηρώντας την αθλήτρια να χορεύει, διχάστηκαν. Ορισμένοι υποστήριξαν πως το κορμάκι είχε επένδυση, ενώ άλλοι ανέφεραν πως η Στεπάνοβα ήταν γυμνή.

«Είδα πολύ περισσότερα κι από τη μαμά της», δήλωσε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος σχολιάζοντας το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube είπε: «την επόμενη φορά να κάνει πατινάζ ολόγυμνη».

Η 24χρονη Ρωσίδα μαζί με τον παρτενέρ της Ιβάν Μπούκιν έχει κατακτήσει τρία μετάλλια στο ευρωπαϊκό γκαλά.

Αποτέλεσμα εικόνας για aleksandra stepanova

Το 2018 κατέκτησαν το Grand Prix στο Ελσίνκι και το Rostelecom Cup. Το ζευγάρι έχει κερδίσει και πέντε μετάλλια στο εθνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για aleksandra stepanova Αποτέλεσμα εικόνας για aleksandra stepanova

 

Η Στεπάνοβα αρχικά επιχείρησε να ασχοληθεί με τα άλματα επειδή, όμως, είχε μακριά πόδια ο τότε προπονητής της την καθοδήγησε στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

«Προσπάθησα από την ηλικία των 11 αλλά είχα προβλήματα με τα άλματα. Όλοι οι προπονητές μου στην Αγία Πετρούπολη μου έλεγαν ότι έπρεπε να προσπαθήσω είτε στο μπαλέτο είτε στο καλλιτεχνικό πατινάζ» είχε δηλώσει το 2015.

«Ήταν ευαίσθητη, ήταν λεπτεπίλεπτη, ήταν ένα όμορφο μικρό κορίτσι. Αμέσως τη συμπάθησα» είχε πει στην ίδια συνέντευξη ο Μπούκιν Μπούκιν, ο οποίος είναι και ο μοναδικός παρτενέρ που είχε στην καριέρα της η Στεπάνοβα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις