Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπόθεση Λαγούδη: Άκουσα τη μαμά να λέει, “αλήτη, με κορόιδευες τρία χρόνια” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Άκουσα τη μαμά να λέει, “αλήτη, με κορόιδευες τρία χρόνια” (vid)

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η ανακρίτρια κάλεσε την μικρή κόρη και τον αδερφό της για να καταθέσουν για ακόμη μια φορά όσα γνωρίζουν σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου της. Τα λόγια της ανήλικης κόρης που χθες πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταθέσει για το θάνατο της μητέρας της, συγκλονίζουν. Πρώτος […]

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η ανακρίτρια κάλεσε την μικρή κόρη και τον αδερφό της για να καταθέσουν για ακόμη μια φορά όσα γνωρίζουν σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου της.

Τα λόγια της ανήλικης κόρης που χθες πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταθέσει για το θάνατο της μητέρας της, συγκλονίζουν.

Πρώτος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση η ανήλικη κόρη της που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από την οικογένεια με το οποίο είχε μιλήσει η Ειρήνη Λαγούδη.

«Κάποιες φορές άκουγα την μητέρα μου να διαπληκτίζεται στο τηλέφωνο με έναν άντρα και του έλεγε, κλαίγοντας: Αλήτη, με κορόιδευες τρία χρόνια. Εγώ σου έδωσα τα λεφτά για να σε διευκολύνω για λίγο, όπως μου είχες πει, κι εσύ δεν μου τα επιστρέφεις.

Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου», του έλεγε η μητέρα μου, αλλά εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος.

«Ακουγόταν μια άγνωστη αντρική φωνή μέσα από το τηλέφωνο όπου έκανε την μητέρα μου να κλαίει», είπε η ανήλικη κόρη της Ειρήνης στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις