Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η γκαζόζα έστειλε τον Φωκά τουαλέτα και τον Καμμένο στο twitter (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γκαζόζα έστειλε τον Φωκά τουαλέτα και τον Καμμένο στο twitter (pic)

Τι ήθελε να το πει ο Αριστείδης Φωκάς πως η γκαζόζα τον έστειλε τουαλέτα και έχασε την ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ, τα σχόλια πήραν “φωτιά”… Κι ο Πάνος Καμμένος δεν έχασε ευκαιρία… Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στην κυβέρνηση με τις καταγγελίες περί σχεδίου διάλυσης της Κ.Ο. […]

Καμμένος

Τι ήθελε να το πει ο Αριστείδης Φωκάς πως η γκαζόζα τον έστειλε τουαλέτα και έχασε την ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου για το ΑΣΕΠ, τα σχόλια πήραν “φωτιά”…

Κι ο Πάνος Καμμένος δεν έχασε ευκαιρία…

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά στην κυβέρνηση με τις καταγγελίες περί σχεδίου διάλυσης της Κ.Ο. του κόμματός του.

Σήμερα, η κυβέρνηση κατάλαβε ότι ο πρώην κυβερνητικός εταίρος έχει αποφασίσει να εκδικηθεί και άφησε την κυβέρνηση χωρίς δεδηλωμένη από χθες το απόγευμα.

Νομοσχέδιο για το ΑΣΕΠ δεν ψηφίστηκε γιατί έλειπε ακόμη και ο κ. Φωκάς των ΑΝΕΛ.

Λίγη ώρα αφού ο Αριστείδης Φωκάς προκάλεσε γέλια στην αίθουσα της Ολομέλειας όταν είπε ότι «είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δυο λεπτά. Που προβλέπει ο κανονισμός να σταματά η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική;», ο Πάνος Καμμένος «χτύπησε».

Ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία. Ένα μπουκάλι γκαζόζα, από την Ικαρία όπου κατάγεται…

Δείτε ακόμη: 

Αριστείδης-Φωκάς-1.jpg

Απίστευτος Φωκάς: Επειδή είχα πιει μία γκαζόζα στο καφενείο, πήγα τουαλέτα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις