Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επίσημη πρόσκληση Ακάρ στον Αποστολάκη, να επισκεφτεί την Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη πρόσκληση Ακάρ στον Αποστολάκη, να επισκεφτεί την Άγκυρα

Επίσημη πρόσκληση στον νέο υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη έστειλε ο Τούρκος ομόλογός του, Χουλουσί Ακάρ Μετά από μια αβεβαιότητα γύρω από το θέμα, επιβεβαιώθηκε ότι και συγχαρητήρια επιστολή έστειλε και μάλιστα περιλαμβάνει και πρόσκληση στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Άγκυρα. Χθες το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον κ. […]

Χουλουσί-Ακάρ-1

Επίσημη πρόσκληση στον νέο υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη έστειλε ο Τούρκος ομόλογός του, Χουλουσί Ακάρ

Μετά από μια αβεβαιότητα γύρω από το θέμα, επιβεβαιώθηκε ότι και συγχαρητήρια επιστολή έστειλε και μάλιστα περιλαμβάνει και πρόσκληση στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Άγκυρα.

Χθες το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Αποστολάκη, στην οποία απηύθυνε και πρόσκληση για επίσκεψη στη γειτονική χώρα του Έλληνα ομολόγου του.

Όμως η επιστολή δεν είχε φθάσει στο ελληνικό υπουργείο Άμυνας. Διαρροές ήθελαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη να δηλώνει άγνοια και για την επιστολή και για την πρόσκληση.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η επιστολή εστάλη και μέσα στην επιστολή υπάρχει και η πρόσκληση του Χουλουσί Ακάρ στον Ευάγγελο Αποστολάκη να επισκεφθεί την Άγκυρα.

Το αν και το πότε θα γίνει η επίσκεψη δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά, αφού και οι δύο υπήρξαν αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, πριν αναλάβουν το υπουργείο.

Χθες οριστικοποιήθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Τουρκία την επόμενη Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, και θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις