Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Ο νέος παίκτης και η σχέση του με κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή
LIFESTYLE

Power of Love: Ο νέος παίκτης και η σχέση του με κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή

Μετά την διπλή αποχώρηση του Τζόνι και της Νέρτζη από το Power of Love, δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι της «αγάπης» Ο ένας από αυτούς είναι το μοντέλο και γυμναστής Παύλος Τερζόπουλος, ο οποίος φαίνεται να έκανε εντύπωση στα κορίτσια του Power of Love. Ο Παύλος παραδέχτηκε στην Έλενα πως προτιμά να κάνει σχέσεις διαρκείας, ωστόσο […]

Power of Love

Μετά την διπλή αποχώρηση του Τζόνι και της Νέρτζη από το Power of Love, δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο σπίτι της «αγάπης»

Ο ένας από αυτούς είναι το μοντέλο και γυμναστής Παύλος Τερζόπουλος, ο οποίος φαίνεται να έκανε εντύπωση στα κορίτσια του Power of Love.

Ο Παύλος παραδέχτηκε στην Έλενα πως προτιμά να κάνει σχέσεις διαρκείας, ωστόσο απέφυγε να αποκαλύψει με ποια κόρη γνωστού εφοπλιστή τα είχε πριν μπει στο παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/BtMik-ghCYe/?utm_source=ig_embed

Ο λόγος για την Λουκία Λαιμού, κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού και της Αγγλίδας καλλονής Πένι.

Αν και κόρη εφοπλιστή, η Λουκία Λαιμού είχε ασχοληθεί με την αγάπη της, τον χορό και έτσι είχε δουλέψει σε πολλά μαγαζιά ως χορεύτρια από την ηλικία των 14 ετών.

Σήμερα η κόρη του εφοπλιστή είναι πλέον χορεύτρια και χορογράφος, ενώ έχει χωρίσει με τον Παύλο Τερζόπουλο εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η Λουκία Λαιμού με τον παίκτη του Power of Love, όταν ακόμη είχαν σχέση. Παύλος Τερζόπουλος- Λουκία Λαιμού. Αποτέλεσμα εικόνας για τερζοπουλος παυλος λαιμου Αποτέλεσμα εικόνας για τερζοπουλος παυλος λαιμου Αποτέλεσμα εικόνας για λουκια λαιμου

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις