Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ετοιμάζεται το GNTM – Η μεγάλη έκπληξη που θα “αναστατώσει” (vid)
LIFESTYLE

Ετοιμάζεται το GNTM – Η μεγάλη έκπληξη που θα “αναστατώσει” (vid)

Το άκρως επιτυχημένο GNTM ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο στο Star ήδη ετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο. Το GNTM σάρωσε και έγινε πρώτο trend στα social media, οπότε οι υπεύθυνοι επιθυμούν η δεύτερη σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατή. Στη θέση τους παραμένουν οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, αλλά […]

GNTM

Το άκρως επιτυχημένο GNTM ολοκληρώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο στο Star ήδη ετοιμάζονται για τον δεύτερο κύκλο.

Το GNTM σάρωσε και έγινε πρώτο trend στα social media, οπότε οι υπεύθυνοι επιθυμούν η δεύτερη σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατή.

Στη θέση τους παραμένουν οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Αυτό που αλλάζει είναι το καστ των παικτών, καθώς σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη θα δούμε και κορίτσια και αγόρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού

«Στο Star είναι έτοιμοι για το GNTM 2. Δεν θα υπάρχουν καθόλου αλλαγές στην κριτική επιτροπή. Θα είναι και η Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ. Αλλά έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Στην Αμερική υπάρχει το America’s Next Top Model: Guys & Girls. Και αγόρια και κορίτσια. Αυτό που ετοιμάζουν είναι να έχουμε διαγωνιζόμενες και διαγωνιζόμενους. Θα ζουν στο ίδιο σπίτι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις