Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Αν γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία, που είναι η Νότια;”
ΚΟΣΜΟΣ

“Αν γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία, που είναι η Νότια;”

“Αν η Βόρεια Μακεδονία γεννήθηκε σήμερα, που είναι η Νότια” σχολίασε καυστικά, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρόεδρος της μεγαλύτερης οργάνωσης Σκοπιανών των ΗΠΑ Μέτο Κολόσκι To tweet ήρθε ως απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός “Η Βόρεια Μακεδονία που γεννήθηκε σήμερα είναι μια χώρα φίλη”. Ο κ. Κολόσκι είναι […]

Κολόσκι

“Αν η Βόρεια Μακεδονία γεννήθηκε σήμερα, που είναι η Νότια” σχολίασε καυστικά, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο πρόεδρος της μεγαλύτερης οργάνωσης Σκοπιανών των ΗΠΑ Μέτο Κολόσκι

To tweet ήρθε ως απάντηση στη δήλωση που είχε κάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός “Η Βόρεια Μακεδονία που γεννήθηκε σήμερα είναι μια χώρα φίλη”.

Ο κ. Κολόσκι είναι πρόεδρος της λεγόμενης “United Macedonian Diaspora” που αντιτίθεται σθεναρά στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην αλλαγή της -έως σήμερα- συνταγματικής ονομασίας των Σκοπίων, ενώ έχει κηρύξει ανένδοτο κατά της κυβέρνησης Ζάεφ.

“Είναι ιδέα μου πως είναι προσβλητικό ο γείτονας να θέλει και να πετυχαίνει ν’ αλλάξεις όνομα και μετά να λέει πως γεννήθηκες σήμερα;”,διερωτήθηκε ο πρόεδρος της “UMD”.

“Οι Έλληνες υποστηρίζουν πως η ‘Μακεδονία’ αποτελεί εδαφική απειλή για την Ελλάδα. Αν σήμερα γεννήθηκε η Βόρεια, που είναι η Νότια;”.

Χωρις_τιτλο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις