Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άσχημα τα νέα για τον Νεϊμάρ – Μένει εκτός Champions League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άσχημα τα νέα για τον Νεϊμάρ – Μένει εκτός Champions League

Νεϊμάρ εκτός Champions League Ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο στις 23 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Γαλλίας, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. O Βραζιλιάνος θα είναι εκτός μάχης, για τις δύο αναμετρήσεις (12 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League. Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο […]

Νεϊμάρ

Νεϊμάρ εκτός Champions League

Ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με το Στρασβούργο στις 23 Ιανουαρίου για το Κύπελλο Γαλλίας, αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός.

O Βραζιλιάνος θα είναι εκτός μάχης, για τις δύο αναμετρήσεις (12 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου) με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει πέρσι. Στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του Βραζιλιάνου εντοπίζεται το πρόβλημα και το μόνο θετικό νέο, είναι πως δεν έχει πειραχτεί η βίδα που είχε τοποθετηθεί στον παίκτη στον προηγούμενο τραυματισμό του.

Ο προπονητής του Τόμας Τούχελ, τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστήριξε ότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον ενημέρωσε πως θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα μέχρι να βγουν οριστικά συμπεράσματα για την σοβαρότητα της κατάστασης.

Παραδέχθηκε πως σε κάθε περίπτωση μοιάζει απίθανο να έχει τον παίκτη διαθέσιμο για τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις