Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Δεν έχεις καμία πιθανότητα εκλογής” – Τσακώθηκε με Συριζαίο ευρωβουλευτή ο Βαρουφάκης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Δεν έχεις καμία πιθανότητα εκλογής” – Τσακώθηκε με Συριζαίο ευρωβουλευτή ο Βαρουφάκης

Κόντρα Δημήτρη Παπαδημούλη και Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών στο Euractiv Germany, ενόψει των ευρωεκλογών Ο κ. Βαρουφάκης θα είναι υποψήφιος στη Γερμανία με το DiEM25. Στη συνέντευξή του, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «αν η ευρωπαϊκή Αριστερά ήταν ενωμένη, συνεκτική και πολιτισμένη, δεν θα είχαμε δημιουργήσει το Diem25, θα είχαμε ενωθεί μαζί τους. Τώρα […]

Γιάνης-Βαρουφάκης-1.jpg

Κόντρα Δημήτρη Παπαδημούλη και Γιάνη Βαρουφάκη προκάλεσε συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών στο Euractiv Germany, ενόψει των ευρωεκλογών

Ο κ. Βαρουφάκης θα είναι υποψήφιος στη Γερμανία με το DiEM25.

Στη συνέντευξή του, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «αν η ευρωπαϊκή Αριστερά ήταν ενωμένη, συνεκτική και πολιτισμένη, δεν θα είχαμε δημιουργήσει το Diem25, θα είχαμε ενωθεί μαζί τους. Τώρα κατεβαίνουμε εναντίον τους, γεγονός που είναι οδυνηρό για εμάς».

Οι δηλώσεις του πρώην ΥΠΟΙΚ προκάλεσαν την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος με tweet του επιτέθηκε στον κ. Βαρουφάκη, γράφοντας:

«Ο Βαρουφάκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, με επίθεση εναντίον όλης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Είναι υποψήφιος στην Γερμανία, γιατί στην Ελλάδα τον γνωρίζουμε καλύτερα και ξέρει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα εκλογής. Στις 26 Μαΐου του 2019 θα κριθούμε όλοι».

Το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη προκάλεσε αιχμηρή απάντηση του ΜεΡΑ25, σύμφωνα με την οποία, «αν αναρωτιόσασταν τι κάνει ο κ. Παπαδημούλης σαν ευρωβουλευτής, η απάντηση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι “τα χώνει στον Βαρουφάκη για το ότι θα κατέβει στη Γερμανία, επειδή στην Ελλάδα τον ξέρουμε καλύτερα”.

Αν αναρωτιόσασταν αν αξίζει ο μισθός του ευρωβουλευτή για να τρέχει ένα τρολοτουίτερ, θα λατρέψετε το ότι απλώς σουμάριζε “ρεπορτάζ” του TVXS, του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου».

«Κι αν αναρωτιόσασταν γιατί τους τσίμπησε σήμερα η μύγα, είναι γιατί την “προοδευτική του Διεθνή” ο κ. Παπαδημούλης την ανακύρηξε χθες σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο έχοντας στο πλάι του στελέχη και κομματικούς δημοσιογράφους του κόμματός του. Ενώ ο κ. Βαρουφάκης τον Νοέμβριο στο Βερμόντ, έχοντας στο πλάι του το Μπέρνι Σάντερς. Ευχόμαστε στους ανησυχούντες καλή επιτυχία στο πραγματικά Αριστερό τους Μέτωπο με τα Μνημόνια μέχρι το 2060 ως το αδιάψευστο track record τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις