Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Συγγνώμη” και αποζημίωση για ηθική βλάβη στη Μελάνια Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ

“Συγγνώμη” και αποζημίωση για ηθική βλάβη στη Μελάνια Τραμπ

Αποζημίωση στη Μελάνια Τραμπ υποχρεούται να καταβάλει η εφημερίδα Telegraph  Το ρεπορτάζ με τίτλο «Το Μυστήριο της Μελάνια», που δημοσιεύθηκε στο πρωτοσέλιδο στις 19 Ιανουαρίου, ήταν γεμάτο ανακρίβειες. Η εφημερίδα όχι μόνο αναγκάστηκε να επανορθώσει αλλά θα καταβάλει και αποζημίωση για «ηθική βλάβη» στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Το ρεπορτάζ έχει πλέον «κατέβει» από την ιστοσελίδα της […]

Μελάνια Τραμπ

Αποζημίωση στη Μελάνια Τραμπ υποχρεούται να καταβάλει η εφημερίδα Telegraph 

Το ρεπορτάζ με τίτλο «Το Μυστήριο της Μελάνια», που δημοσιεύθηκε στο πρωτοσέλιδο στις 19 Ιανουαρίου, ήταν γεμάτο ανακρίβειες.

Η εφημερίδα όχι μόνο αναγκάστηκε να επανορθώσει αλλά θα καταβάλει και αποζημίωση για «ηθική βλάβη» στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το ρεπορτάζ έχει πλέον «κατέβει» από την ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ αντίθετα οι αναγνώστες μπορούν να δουν ένα άλλο, με τίτλο: «Μελάνια Τραμπ – Η συγγνώμη».

Εκεί, η Telegraph ανασκευάζει όσα «λάθη» έγιναν.

«Ο πατέρας της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν τρομακτικός και δεν έλεγχε την οικογένεια», «η Μελάνια δεν παράτησε τις σπουδές της στο σχέδιο και την αρχιτεκτονική λόγω ενός διαγωνίσματος, αλλά γιατί ήθελε να ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο», «δεν πάλευε να δημιουργήσει καριέρα όταν γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ».

Στο άρθρο επίσης διορθώνεται η ημερομηνία που γνώρισε τον Τραμπ και το πότε έφτασε στις ΗΠΑ η οικογένειά της.

Το ότι η Μελάνια έκλαιγε την βραδιά που ο Τραμπ έγινε πρόεδρος, επίσης «είναι λάθος αναφορά», γράφει η Telegraph.

«Ζητάμε συγγνώμη από την Πρώτη Κυρία και την οικογένειά της για όποια αναστάτωση προκλήθηκε από την δημοσίευσή μας.

Ως ένδειξη της μεταμέλειάς μας, συμφωνήσαμε να καταβάλλουμε στην κυρία Τραμπ αποζημίωση για ηθική βλάβη, όπως και τα δικαστικά έξοδα», καταλήγει το άρθρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις