Βίντεο σοκ: Τρανσέξουαλ χτυπά με τσεκούρι άνδρα που την απέρριψε

ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Τρανσέξουαλ χτυπά με τσεκούρι άνδρα που την απέρριψε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου μία τρανσέξουαλ κυνηγά και χτυπά με τσεκούρι τον άνδρα που την απέρριψε μετά το πρώτο ραντεβού. Η 26χρονη Έβι Αμάτι, εισήλθε σε ένα σούπερμαρκετ στο Σίδνεϊ με ένα τσεκούρι και τραυμάτισε δύο πελάτες. Ο ένας μάλιστα ήταν ο άνδρας που την είχε απορρίψει μετά από το πρώτο […]

28.01.2019 | 14:26

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο όπου μία τρανσέξουαλ κυνηγά και χτυπά με τσεκούρι τον άνδρα που την απέρριψε μετά το πρώτο ραντεβού.

Η 26χρονη Έβι Αμάτι, εισήλθε σε ένα σούπερμαρκετ στο Σίδνεϊ με ένα τσεκούρι και τραυμάτισε δύο πελάτες.

Ο ένας μάλιστα ήταν ο άνδρας που την είχε απορρίψει μετά από το πρώτο ραντεβού, το οποίο μάλιστα είχαν κλείσει μέσω Tinder.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η Αμάτι επιτίθεται χτυπώντας στο κεφάλι και στο πρόσωπο τους δύο άνδρες και μετά εξαφανίζεται σαν να μην έχει γίνει τίποτα.

Μάλιστα μετά την απόρριψη που δέχτηκε η transgender, είχε στείλει απειλητικό μήνυμα σε μία γυναίκα λέγοντας: «Μια μέρα θα σκοτώσω πολλούς ανθρώπους και θα είναι δικό σου λάθος».

Η γυναίκα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών την ώρα της επίθεσης, ενώ και οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο το χτύπημα να ήταν σοβαρό.

Η Εβι Αμάτι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών από το  Επαρχιακό Δικαστήριο στο Σίδνεϊ.

Exit mobile version