Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αστέρας – Ολυμπιακός: Συνεχίζουν στο κατόπι του ΠΑΟΚ οι “ερυθρόλευκοι” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας – Ολυμπιακός: Συνεχίζουν στο κατόπι του ΠΑΟΚ οι “ερυθρόλευκοι” (vid)

Με κορυφαίους τον Φορτούνη και τον Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός έφυγε από την Τρίπολη κερδίζοντας 0-2 τον Αστέρα για την 18η αγωνιστική της Super League. Ο Ολυμπιακός, χάρη στα γκολ των Φορτούνη (28΄) και Χριστοδουλόπουλου (50΄) συνεχίζει στο κατόπι του ΠΑΟΚ, καθώς μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο» στους 8 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός […]

Αστέρας-Ολυμπιακός.jpg

Με κορυφαίους τον Φορτούνη και τον Χριστοδουλόπουλο ο Ολυμπιακός έφυγε από την Τρίπολη κερδίζοντας 0-2 τον Αστέρα για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός, χάρη στα γκολ των Φορτούνη (28΄) και Χριστοδουλόπουλου (50΄) συνεχίζει στο κατόπι του ΠΑΟΚ, καθώς μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο» στους 8 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά ο Ποντένσε νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο στο 5′ και ο Χριστοδουλόπουλος αστόχησε για λίγο σε μία εκτέλεση φάουλ στο 8′.

Στο 28ο λεπτό του αγώνα, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε μαγική μπαλιά στον Φορτούνη και αυτός μόνος του μέσα στην περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.  Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από ένα φάουλ του Φορτούνη στο 51′ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Ο Αστέρας θα μπορούσε να κάνει πάντως το ματς θρίλερ στα τελευταία λεπτά, καθώς στο 84′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται όμως σωστά ως οφσάιντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

Παπαδόπουλος, Άνχελ, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος (76΄ Ρόλε), Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερνάντεθ (77΄ Βλάχος), Τσιλιανίδης, Κώτσιρας, Δουβίκας (56΄ Μανιάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς (78΄ Μεριά), Κούτρης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης (85΄ Νάτχο), Ποντένσε, Χασάν (63΄ Γκερέρο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις