Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτη αποκάλυψη: Ο ζωγράφος Ράμα και η Κατερίνα, που του έκλεψε την καρδιά
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη αποκάλυψη: Ο ζωγράφος Ράμα και η Κατερίνα, που του έκλεψε την καρδιά

Όταν ο Έντι Ράμα ήταν ζωγράφος και ερωτεύθηκε μια Ελληνίδα… Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρόεδρος της Αλβανίας και σφοδρός πολέμιος του σημερινού σοσιαλιστή πρωθυπουργού. Πρόκειται για την εποχή που ο Έντι Ράμα ήταν ζωγράφος και ερωτεύθηκε μια Ελληνίδα, σύμφωνα με τις υπόνοιες, πολιτιστική ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα. Μιλώντας στον αλβανικό […]

Έντι-Ράμα-1.jpg

Όταν ο Έντι Ράμα ήταν ζωγράφος και ερωτεύθηκε μια Ελληνίδα…

Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο Σαλί Μπερίσα, πρώην πρόεδρος της Αλβανίας και σφοδρός πολέμιος του σημερινού σοσιαλιστή πρωθυπουργού.

Πρόκειται για την εποχή που ο Έντι Ράμα ήταν ζωγράφος και ερωτεύθηκε μια Ελληνίδα, σύμφωνα με τις υπόνοιες, πολιτιστική ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα.

Μιλώντας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Κλαν ο Σαλί Μπερίσα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ο  Έντι Ράμα είχε ερωτευθεί μια Ελληνίδα που υπηρετούσε στην ελληνική διπλωματική αποστολή στα Τίρανα του Μπλέντι Φεβζίου.

«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια» είπε ο Σαλί Μπερίσα.

«Ήταν στα 1993-94, όταν ο Έντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα… από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας. Την εποχή εκείνη τα μέσα ενημέρωσης είχαν γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του, είναι ένα γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».

Ο Σαλί Μπερίσα, σφοδρός πολέμιος του Έντι Ράμα περιέγραψε την ιστορία αφήνοντας πολλά υπονοούμενα ότι η παλιά ερωτική σχέση του σημερινού πρωθυπουργού της Αλβανίας είχε αξιοποιηθεί από την ελληνική διπλωματία.

Ο Μπερίσα είπε συγκεκριμένα ότι οι υπηρεσίες της εποχής παρακολουθούσαν την Ελληνίδα και τον φίλο της που σήμερα είναι ο πρωθυπουργός της Αλβανίας. Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας δεν διευκρίνισε πάντως αν η Κατερίνα ήταν διπλωματική υπάλληλος.

«Εάν ρωτούσαμε τις μυστικές υπηρεσίες, αυτές έλεγαν ότι η διπλωμάτης στρατολόγησε τον Ράμα, εγώ όμως δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο» είπε ο Σαλί Μπερίσα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Σαλί Μπερίσα, όταν η Ελληνίδα μετατέθηκε από τα Τίρανα στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Έντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πάντως, σε ερώτηση σχετικά με την σιωπή του τόσα χρόνια, ο Μπερίσα είπε πως “μέχρι σήμερα δεν είχα μιλήσει διότι οι πληροφορίες αυτές θεωρούνταν απόρρητες, σήμερα το απόρρητο έχει αρθεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις