Σφοδρή σύγκρουση στην Ποσειδώνος – Δύο νεκροί, δύο τραυματίες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή σύγκρουση στην Ποσειδώνος – Δύο νεκροί, δύο τραυματίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το βράδυ του Σαββάτου, με 2 ανθρώπους να βρίσκουν φρικτό θάνατο.  Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος και διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, σχεδόν μπροστά στο ξενοδοχείο Palace στην Γλυφάδα. Ήταν περίπου 20.30. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μια μηχανή με δύο αναβάτες συγκρούστηκε με μία Mercedes στο οποίο επέβαιναν δύο […]

27.01.2019 | 05:43

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος το βράδυ του Σαββάτου, με 2 ανθρώπους να βρίσκουν φρικτό θάνατο. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος και διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, σχεδόν μπροστά στο ξενοδοχείο Palace στην Γλυφάδα.

Ήταν περίπου 20.30.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μια μηχανή με δύο αναβάτες συγκρούστηκε με μία Mercedes στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά. Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του ενός χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν ο πρώτος στο Γεννηματάς και ο δεύτερος στο Τζάνειο ενώ οι νεκροί στο Ασκληπιείο Βούλας.

Σύμφωνα με το protothema περίπου στις 08.30 μ.μ. ο οδηγός της ασημένιας Μercedes έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και παρέσυρε το δίκυκλο και τους δύο αναβάτες του, έναν άνδρα και μια γυναίκα που κινούνταν μπροστά του.

Το δίκυκλο αλλά και οι δύο αναβάτες εγκλωβίστηκαν κάτω από το αυτοκίνητο σε μια απόσταση περίπου εκατό μέτρων, οπότε το αυτοκίνητο έπεσε με δύναμη πάνω στην μαρμάρινη επιγραφή του Δήμου Γλυφάδας και σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του.

Από τη σύγκρουση η μηχανή αλλά και το αυτοκίνητο κυριολεκτικά διαλύθηκαν και οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο διαμελίστηκαν.

Το τροχαίο συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες. Τόσο η μηχανή όσο και το αυτοκίνητο διαλύθηκαν.

Η παραλιακή έκλεισε και στα δύο ρεύματα για αρκετή ώρα. Η κίνηση αποκαταστάθηκε στις 21:10 το βράδυ.

 

Exit mobile version