Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πανιώνιος – ΑΕΚ: Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η Ένωση! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Συνεχίζει το νικηφόρο σερί η Ένωση! (vid)

Σε ένα κακό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της και επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου, με τα δύο τέρματα να οφείλονται σε σημαντικά λάθη Το γρήγορο γκολ του Μάνταλου επέτρεψε στην ΑΕΚ να πετύχει μία ακόμη σημαντική νίκη στη Superleague, αφού η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διατήρησε το προβάδισμα μέχρι […]

Πανιώνιος-–-ΑΕΚ.jpg

Σε ένα κακό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ συνέχισε το νικηφόρο σερί της και επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου, με τα δύο τέρματα να οφείλονται σε σημαντικά λάθη

Το γρήγορο γκολ του Μάνταλου επέτρεψε στην ΑΕΚ να πετύχει μία ακόμη σημαντική νίκη στη Superleague, αφού η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρισε τελικά το διπλό, με τον Πόνσε να καθαρίζει στις καθυστερήσεις.

Η Ένωση δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και χρειάστηκε ένα λάθος του διαιτητή και ένα του αντίπαλου τερματοφύλακα για να πάρει το τρίποντο, αν και ήταν καλή.

Οι συνθέσεις στο Πανιώνιος – ΑΕΚ

Πανιώνιος

Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπανανά (65′ Καμαρά), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Σίντι Αλί (77′ Τσιλούλης), Κούρντι, Κόρμπος, Κεϊτά (39′ Μανθάτης), Ντουρμισάι.

ΑΕΚ

Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Μπακασέτας (81′ Μπογέ), Αλεφ, Μάνταλος, Χουλτ, Κλωναρίδης (61′ Κρίστιτσιτς), Πόνσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις