Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Κατακεραύνωσαν την Σιαμπάνη για τον χαρακτήρα της – Έφυγε με αγένεια από το πλατό
LIFESTYLE

My Style Rocks: Κατακεραύνωσαν την Σιαμπάνη για τον χαρακτήρα της – Έφυγε με αγένεια από το πλατό

Για ακόμη μία φορά με την Ιωάννα Σιαμπάνη τα «έβαλαν» οι κριτές στο My Style Rocks. Συγκεκριμένα, οι κριτές εκνευρίστηκαν με την παίκτρια και την συμπεριφορά της, λέγοντας ουσιαστικά πως είναι εριστική, ειρωνική και αγενής. Πρώτη μάλιστα η Μπέτυ Μαγγίρα θέλησε να τα βάλει με την Ιωάννα Σιαμπάνη και με την κακή της συμπεριφορά των τελευταίων […]

Ιωάννα Σιαμπάνη

Για ακόμη μία φορά με την Ιωάννα Σιαμπάνη τα «έβαλαν» οι κριτές στο My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, οι κριτές εκνευρίστηκαν με την παίκτρια και την συμπεριφορά της, λέγοντας ουσιαστικά πως είναι εριστική, ειρωνική και αγενής.

Πρώτη μάλιστα η Μπέτυ Μαγγίρα θέλησε να τα βάλει με την Ιωάννα Σιαμπάνη και με την κακή της συμπεριφορά των τελευταίων ημερών, λέγοντας πως αυτό το προφίλ που βγάζει δεν την τιμά.

«Εμείς σε προειδοποίησαμε και δεν το καταλάβαινες, σου λέγαμε γίνεσαι αγενής και εριστική. Αυτό το προφίλ που βγάζεις δεν σε τιμά και εγώ θεωρώ ότι η ευγένεια είναι πολιτισμός».

«Ήταν ο τρόπος μου λάθος, αγενής δεν είμαι, αυτό δεν το δέχομαι», απάντησε η Ιωάννα!

Με την σειρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε ουσιαστικά στην Ιωάννα να αλλάξει την εικόνα της και να σταματήσει να φέρεται έτσι, καθώς όπως ανέφερε ο κριτής η μόνη που φταίει είναι η ίδια και κανείς άλλος.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη δεν άντεξε πάντως την τόσο έντονη κριτική των κριτών και αποχώρησε για λίγα λεπτά από το πλατό, για να επιστρέψει μετά από λίγο και να ζητήσει συγγνώμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις