Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Αυτά είναι τα κορίτσια που περνάνε στον τελικό!
LIFESTYLE

My Style Rocks: Αυτά είναι τα κορίτσια που περνάνε στον τελικό!

Την 1η Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του My Style Rocks και έξι παίκτριες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του στιλ. Το μεγαλύτερο μέρος του μεγάλου τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο και το υπόλοιπο live, καθώς το κοινό θα ψηφίσει το αγαπημένο του κορίτσι. Το πρώτο γύρισμα έχει γίνει και σύμφωνα με την Espresso, έξι κορίτσια είναι […]

My Style Rocks

Την 1η Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του My Style Rocks και έξι παίκτριες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του στιλ.

Το μεγαλύτερο μέρος του μεγάλου τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο και το υπόλοιπο live, καθώς το κοινό θα ψηφίσει το αγαπημένο του κορίτσι.

Το πρώτο γύρισμα έχει γίνει και σύμφωνα με την Espresso, έξι κορίτσια είναι στις φιναλίστ.

Αυτές είναι η Φωτεινή Τράκα, η Ιωάννα Σιαμπάνη, η Χριστίνα Παπαδέλη, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Μαρία Λέκκα και η Νίνα Παπαιώαννου.

Εκτός τελικού φαίνεται πως έμειναν η Εύα Μπάση και η Ρόζα Κεντάλα.

Η μεγάλη νικήτρια θα αναδειχθεί τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από την ψηφοφορία του κοινού.

Το gala του τελικού έχει ως θέμα «Βασίλισσες» και γκεστ κριτής θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ την διασκέδαση θα αναλάβει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξαν παράπονα από τις παίκτριες που έμειναν εκτός για ευνοϊκή μεταχείριση παικτριών από την κριτική επιτροπή.

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου», ούτε η ίδια ούτε και ο σταθμός έχουν ανακοινώσει κάτι σχετικό με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κωνσταντίνα δεν θα συνεχίσει στον τηλεοπτικό σταθμό. «Δεν υπάρχει κάτι στα σχέδια τους για την Κωνσταντίνα. Και ο λόγος είναι η Βίκυ Καγιά η οποία έκανε μεγαλύτερα νούμερα με το Shopping Star», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξέφρασε την επιθυμία να παρουσιάσει το «Μy style rocks 3».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις