Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ένα βήμα… πιο κοντά Ζάεφ – Σόρος μετά τη συνάντηση που προκάλεσε αντιδράσεις
ΚΟΣΜΟΣ

Ένα βήμα… πιο κοντά Ζάεφ – Σόρος μετά τη συνάντηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Συνάντηση με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος είχε ο Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, την ώρα που στην Αθήνα ψηφίζεται η συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συναντήθηκε με τον επιχειρηματία – το όνομα του οποίου έχει εμπλέξει στη χώρα μας με κατηγορίες κατά του Νίκου Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος – στο Νταβός. Τη συνάντηση ανακοίνωσε […]

Ζάεφ Σόρος

Συνάντηση με τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος είχε ο Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, την ώρα που στην Αθήνα ψηφίζεται η συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ συναντήθηκε με τον επιχειρηματία – το όνομα του οποίου έχει εμπλέξει στη χώρα μας με κατηγορίες κατά του Νίκου Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος – στο Νταβός.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

Και σήμερα το πρωί προκειμένου να συσφίξει πιο πολύ τις σχέσεις του με τον Τζόρτζ Σόρος, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων αποφάσισε να τον ακολουθήσει στο twitter.

Αιχμές Καμμένου

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σημειώνει μάλιστα ότι «όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες», προσθέτοντας πάντως ότι «τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ».

«Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω «επιχειρηματικών συμφωνιών», μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες… Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις