Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξεπέρασε και τον ΛεΜπρον ο Αντετοκούνμπο – Αρχηγός στο All Star Game!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασε και τον ΛεΜπρον ο Αντετοκούνμπο – Αρχηγός στο All Star Game!

Είναι πλέον επίσημο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην τρίτη του παρουσία σε Αll Star θα είναι ο αρχηγός της Τeam Giannis. Οι Ίρβινγκ (6η παρουσία σε All Star), Ουόκερ (3η παρουσία), Εμπίντ (2η παρουσία) και Λέοναρντ (3η παρουσία) θα είναι οι συμπαίκτες του στη βασική 5άδα. Η βασική πεντάδα της Δύσης θα αποτελείται από τους ΛεΜπρον (15η παρουσία του […]

Αντετοκούνμπο

Είναι πλέον επίσημο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην τρίτη του παρουσία σε Αll Star θα είναι ο αρχηγός της Τeam Giannis.

Οι Ίρβινγκ (6η παρουσία σε All Star), Ουόκερ (3η παρουσία), Εμπίντ (2η παρουσία) και Λέοναρντ (3η παρουσία) θα είναι οι συμπαίκτες του στη βασική 5άδα.

Η βασική πεντάδα της Δύσης θα αποτελείται από τους ΛεΜπρον (15η παρουσία του «βασιλιά» στο θεσμό που θα είναι και αρχηγός),  Πολ Τζορτζ (6η παρουσία για τον άσο των Θάντερ), Κάρι (για 6η φορά σε All Star, Ντουράντ (για 10η) και φυσικά ο Τζέιμς Χάρντεν για 7η χρονιά.

https://twitter.com/estoenlinea/status/1088598565243383809

«Πραγματικά ευλογημένος και ευγνώμων»

Αυτό είναι το μήνυμα που έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram, μετά την ανάληψη της αρχηγίας στην Ανατολή για το All Star Game, που θα διεξαχθεί φέτος στη Σάρλοτ, το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση.

Όμως ο Giannis κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, έναντι 174 του Λεμπρόν, και 99 από τους δημοσιογράφους, με τον «βασιλιά» να περιορίζεται στις 78.

«Ξέρω ποιον θα επιλέξω. Όλα έχουν σχέση με την αγάπη. Είμαι εραστής και όχι πολεμιστής, οπότε θα επιλέξω τον Τζοέλ Εμπίντ», είπε ο Αντετοκούνμπο.

«Μετά τους βασικούς, θα επιλέξω τους αναπληρωματικούς και τους συμπαίκτες μου. Τον Μίντλετον και τον Μπλέντσο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ την πόλη του Μιλγουόκι, τους Μπακς, τους συμπαίκτες μου και το ΝΒΑ.

Εκτιμώ αυτό που έγινε και είμαι ευγνώμων που οι φίλαθλοι με ψήφισαν ως έναν από τους αρχηγούς στο All Star Game, το οποίο παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Θα κάνω τη δική μου ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να ζήσω τη στιγμή, να περάσω καλά και να απολαύσω όλη αυτή τη διαδικασία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις