Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καματερός: Ζηλεύω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Μακάρι να είχαμε μια ίδια και για τα Δωδεκάνησα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καματερός: Ζηλεύω τη Συμφωνία των Πρεσπών – Μακάρι να είχαμε μια ίδια και για τα Δωδεκάνησα (vid)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί ψηφίζει την Συμφωνία των Πρεσπών, το τερμάτισε Ο κ. Καματερός θέλοντας προφανώς να εμφανιστεί κάτι παραπάνω από υπέρμαχος της Συμφωνίας των Πρεσπών υποστήριζε ότι ο ίδιος και οι Δωδεκανήσιοι ζηλεύουν τους Μακεδόνες για αυτή τη Συμφωνία και έφθασε μέχρι και να υποστηρίζει ότι στα […]

Ηλίας-Καματερός.jpg

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί ψηφίζει την Συμφωνία των Πρεσπών, το τερμάτισε

Ο κ. Καματερός θέλοντας προφανώς να εμφανιστεί κάτι παραπάνω από υπέρμαχος της Συμφωνίας των Πρεσπών υποστήριζε ότι ο ίδιος και οι Δωδεκανήσιοι ζηλεύουν τους Μακεδόνες για αυτή τη Συμφωνία και έφθασε μέχρι και να υποστηρίζει ότι στα Δωδεκάνησα θα ήθελαν να έχουν μια Συμφωνία σαν αυτή των Πρεσπών.

«Μακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες. Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας; Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες. Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα; Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα.  Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε. Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις