Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πιάστηκαν στα χέρια στο Power of Love – Μπήκαν στη μέση οι παίκτες, έξαλλη η Μπακοδήμου
LIFESTYLE

Πιάστηκαν στα χέρια στο Power of Love – Μπήκαν στη μέση οι παίκτες, έξαλλη η Μπακοδήμου

Χαμός στο σπίτι του Power of Love Μετά από μια αντιπαράθεση που είχαν οι παίκτες με αφορμή την αποκάλυψη Άννας Ελευθερίου ότι ο Γιάννης Κοπιδάκης της είπε ότι τον πλησίασαν και του είπαν να ψηφίσει την Μαργαρίτα Νέρτζη. Όταν η συζήτηση ολοκληρώθηκε και η Μαρία Μπακοδήμου αποχώρησε από το σπίτι, τα «αίματα άναψαν» μεταξύ του […]

Power of Love

Χαμός στο σπίτι του Power of Love

Μετά από μια αντιπαράθεση που είχαν οι παίκτες με αφορμή την αποκάλυψη Άννας Ελευθερίου ότι ο Γιάννης Κοπιδάκης της είπε ότι τον πλησίασαν και του είπαν να ψηφίσει την Μαργαρίτα Νέρτζη.

Όταν η συζήτηση ολοκληρώθηκε και η Μαρία Μπακοδήμου αποχώρησε από το σπίτι, τα «αίματα άναψαν» μεταξύ του Ίωνα Γεωργίου και του Παύλου Παπαδόπουλου.

Ο Ίων εκνευρίστηκε με τον Παύλο, υποστηρίζοντας πως είναι εριστικός, και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

«Έτσι και ξαναμιλήσεις άσχημα θα παίξουμε μπουνιές στο λέω», είπε και πήγε προς τον Παύλο, ο οποίος είχε ειρωνικό ύφος. Αμέσως οι παίκτες, που βρίσκονταν μπροστά, μπήκαν ανάμεσά τους.

«Όταν θα βγούμε από δω έλα και ξανά πες το μου», είπε ο Παύλος κάνοντας έξαλλο τον Ίωνα, ο οποίος πήγε προς το μέρος του και τον άρπαξε ο Φίλιππος για να μην πλησιάσει.

Μετά τον καβγά και ενώ η κατάσταση ήταν τεταμένη, η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε και πάλι στο σπίτι και είπε στον Ίωνα ότι η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη και πως την Τετάρτη θα αποφασιστεί εάν θα φύγει ή θα μείνει στο Power of Love.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις