Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΕΣΡ: “Τσουχτερό” πρόστιμο στον Alpha λόγω Δήμου Βερύκιου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΡ: “Τσουχτερό” πρόστιμο στον Alpha λόγω Δήμου Βερύκιου (vid)

Πρόστιμο συνολικού ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την εκπομπή «Ηappy Day» στην οποία υπήρξαν αναφορές του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για τις χήρες των στρατιωτικών. Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ο δημοσιογράφος φέρεται να προέτρεψε τις γυναίκες- χήρες των στρατιωτικών «να φορέσουν ζαρτιέρες» και να πάνε να δουλέψουν, προσθέτοντας πως δικαίως […]

Δήμος Βερύκιος ΕΣΡ πρόστιμο

Πρόστιμο συνολικού ύψους 200.000 ευρώ επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για την εκπομπή «Ηappy Day» στην οποία υπήρξαν αναφορές του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου για τις χήρες των στρατιωτικών.

Κατά τη διάρκεια της σύνδεσης ο δημοσιογράφος φέρεται να προέτρεψε τις γυναίκες- χήρες των στρατιωτικών «να φορέσουν ζαρτιέρες» και να πάνε να δουλέψουν, προσθέτοντας πως δικαίως μειώνονται οι συντάξεις που λαμβάνουν.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, διαπιστώθηκαν τέσσερις παραβιάσεις της νομοθεσίας που αφορούν: ευπρέπεια λόγου, διακρίσεις φύλου, προστασία ανηλίκων και ευάλωτες ομάδες.

Οι αναφορές έγιναν στη δικτύωση της εκπομπής με τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989. Στον τηλεοπτικό σταθμό το πρόστιμο είναι ύψους 160.000 ευρώ και στον ραδιοφωνικό σταθμό 40.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις