Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη, που “έφυγε” στα 61 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο
ΕΛΛΑΔΑ

Αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη, που “έφυγε” στα 61 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκαλεί ο θάνατος του δημοσιογράφου και εκδότη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», Θέμου Αναστασιάδη. Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ, 22 Ιανουαρίου, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία. Ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει […]

Θέμος-Αναστασιάδης-1.jpg

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκαλεί ο θάνατος του δημοσιογράφου και εκδότη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ, 22 Ιανουαρίου, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία.

Ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Λόγω της μάχης με τον καρκίνο, ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι’ αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο «Πρώτο Θέμα».

Στα πρώτα τηλεοπτικά βήματά του, με προσκεκλημένες την Βίκυ Καγιά και τη Ζέτα Λογοθέτη:

Είχε δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες, αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή ΟΛΑ, η οποία ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 διαγνώστηκε με μια εξαιρετικά σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αρχικά νοσηλεύτηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Στη συνέχεια μετέβη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες κλινικές του κόσμου: Στην διάσημη κλινική Dana Farber της Βοστώνης.

Εκεί, ο Θέμος Αναστασιάδη, υποβλήθηκε σε εντατική και επιθετική θεραπεία. Παρόλα αυτά, στάθηκε όρθιος και ο οργανισμός του κατάφερε και την άντεξε. Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, ο καρκίνος επανεμφανίστηκε.

Ο Θέμος Αναστασιάδης, συνέχισε τις θεραπείες στην Ζυρίχη, όπου έμενε μόνιμα πλέον.

Το τελευταίο πεντάμηνο η υγεία του επιδεινώνονταν διαρκώς και το τελευταίο δίμηνο, χειροτέρεψε θεαματικά.

Μέχρι που τον κατέβαλε οριστικά.

Ο αποχαιρετισμός του Άδωνι

Τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή αποχαιρέτησε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μέσω των social media.

”«Έφυγε» ο Θέμος Αναστασιάδης: ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο”.

Ο Νίκος Αλιάγας αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Τον Θέμο Αναστασιάδη, αποχαιρέτησε με θλίψη και ο ο Νίκος Αλιάγας. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής που ζει και εργάζεται στην Γαλλία αποχαιρέτησε μέσω  Twitter τον δημοσιογράφο δημοσιεύοντας την είδηση και γράφοντας, «Έφυγε ο Θέμος» RIP Θέμο Αναστασιάδη.

Συγκλονισμένη η Δούκισσα Νομικού

Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, δε μπορώ να πω κάτι…Εύχομαι συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τον λάτρευα και θα τον λατρεύω για πάντα.

Στο κοιμητήριο της Κηφισιάς θα γίνει η κηδεία 

Στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη Θέμου Αναστασιάδη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 61 ετών.

Η κηδεία θα γίνει πιθανότατα την Κυριακή, εφόσον ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του από την Ελβετία -όπου έμενε τα τελευταία δύο χρόνια- στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις