Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ: Πανηγυρική πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας – Συντριβή για την Παναχαϊκή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Πανηγυρική πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας – Συντριβή για την Παναχαϊκή

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Παναχαϊκή στην Τούμπα με 5-0 και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος Ο Μάτος μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ, με τον Ζαμπά να αναλαμβάνει στη συνέχεια ρόλο εκτελεστή και με δύο γκολ να τελειώνει το ματς. Ενδιάμεσα ο Λημνιός είχε […]

ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Παναχαϊκή στην Τούμπα με 5-0 και πήρε το εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Μάτος μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ, με τον Ζαμπά να αναλαμβάνει στη συνέχεια ρόλο εκτελεστή και με δύο γκολ να τελειώνει το ματς.

Ενδιάμεσα ο Λημνιός είχε κάνει το 3-0.

Το τέταρτο γκολ δεν άργησε να έρθει.

Στο 54′ ο Λέο Ζαμπά με ωραίο πλασαριστό σουτ, αξιοποίησε την ασίστ του Λημνιού και ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ. Στο 57′ ένα γκολ με κεφαλιά του Ακπόμ ακυρώθηκε κακώς ως οφ-σάϊντ και ο ΠΑΟΚ συνέχισε ακάθεκτος.

Με τους ρυθμούς που είχε ο ΠΑΟΚ, δεν θα αργούσε και το 5ο γκολ.

Αυτό ήρθε στο 67′ με έναν “κεραυνό” του Γιόσιπ Μίσιτς, που στο δεκάλεπτο της πρεμιέρας του στην καινούργια του ομάδα πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.

ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (68′ Λύρατζης), Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί (74′ Καρέλλης), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (57′ Μίσιτς), Λημνιός Ζαμπά, Ακπόμ.

Παναχαϊκή

Καπούταγλης, Σταματόπουλος Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος (58′ Μουστακόπουλος), Πλέγας, Ελευθεριάδης (53′ Μαυριάς), Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (75′ Μασούρας).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις