Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη δίκη του για φοροδιαφυγή, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Στη δίκη του για φοροδιαφυγή, με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά (pics-vid)

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Μαδρίτης πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο απέναντι στις κάμερες και με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, στο πλευρό του, αλλά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο επιθετικός της Γιουβέντους […]

Κριστιάνο-Ρονάλντο-1.jpg

Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Μαδρίτης πέρασε το πρωί της Τρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο απέναντι στις κάμερες και με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, στο πλευρό του, αλλά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους αναμένεται να καταδικαστεί, καθώς έχει ομολογήσει την ενοχή του και έχει έρθει σε συμβιβασμό με τις ισπανικές αρχές.

Σύμφωνα με το συμβιβασμό που πέτυχαν οι δικηγόροι του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμφώνησε να πληρώσει πρόστιμο 3.2 εκατ. καθώς κατηγορείται ότι απέφυγε να καταβάλει 5.7 εκατ. ευρώ σε φόρους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υποχρεωθεί να καταβάλει το πρόστιμο των 3.2 εκατ. ευρώ, συν 5.7 εκατ. ευρώ σε καθυστερούμενους φόρους, ένα εκατομμύριο ευρώ σε συσσωρευμένους τόκους και 250 ευρώ την ημέρα για τους 48 μήνες που καλύπτουν την ποινή φυλάκισης.

Αυτό το ποσό είναι πιθανό να αποτελέσει μόνο ένα μέρος των προστίμων του Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση, τα οποία αναμένεται να φτάσουν συνολικά τα 19 εκατ. ευρώ!

https://twitter.com/carrusel/status/1087632723601211392

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις