Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτη Τασία στη Βουλή: “Συνεχίστε, δώστε πόνο” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη Τασία στη Βουλή: “Συνεχίστε, δώστε πόνο” (vid)

Ένταση προκάλεσε η άρνηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να προχωρήσει σε καταμέτρηση για παρεμπίπτον ζήτημα που έθεσε η ΝΔ Κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Νέα Δημοκρατία έθεσε παρεμπίπτον ζήτημα το οποίο, όμως, απορρίφθηκε. Η ΝΔ έθεσε θέμα ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να συνεχίσει η […]

Τασία-Χριστοδουλοπούλου.jpg

Ένταση προκάλεσε η άρνηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να προχωρήσει σε καταμέτρηση για παρεμπίπτον ζήτημα που έθεσε η ΝΔ

Κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Νέα Δημοκρατία έθεσε παρεμπίπτον ζήτημα το οποίο, όμως, απορρίφθηκε.

Η ΝΔ έθεσε θέμα ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να συνεχίσει η συζήτηση, καθώς δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή το ενιαίο τελικό κείμενο του Συντάγματος της πΓΔΜ.

Ωστόσο, σε ψηφοφορία δι’ εγέρσεως που ακολούθησε, η πλειοψηφία απέρριψε το παρεμπίπτον ζήτημα.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, έκρινε ότι οι βουλευτές που δεν συμφωνούν ήταν περισσότεροι.

Από τη μεριά της ΝΔ, ο Νίκος Δένδιας ζήτησε καταμέτρηση βουλευτών, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην Ολομέλεια.

Στις διαμαρτυρίες των βουλευτών, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ακούστηκε να λέει: «Έχετε πολύ πλάκα. Συνεχίστε, συνεχίστε, ανεβείτε. Δώστε πόνο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις