Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ένας κούκλος Ελληνοαμερικανός θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένας κούκλος Ελληνοαμερικανός θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando. Ο Ζέιν έγινε πολύ γνωστός από την συμμετοχή στον Τιτανικό. Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του […]

Μάρλο Μπράντο 1

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα είναι ο Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία Waltzing With Brando.

Ο Ζέιν έγινε πολύ γνωστός από την συμμετοχή στον Τιτανικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για billy zane

Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο «Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti».

Στις αρχές του 1970, ο Τζατζ βρέθηκε σε μία ακατοίκητη πόλη στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον Μάρλο Μπράντο την εποχή της ταινίας «Ο Νονός» να δημιουργούν έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για billy zane

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα.

Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του.

Αποτέλεσμα εικόνας για billy zane
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις