Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα για τέσσερα κιλά “λευκού θανάτου”
ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα για τέσσερα κιλά “λευκού θανάτου”

Του Πέτρου Καρσιώτη Πάνω από τέσσερα κιλά “λευκού θανάτου”, ήταν έτοιμο να διακινήσει στη Δυτική Αττική, ζευγάρι με ορμητήριο αποθήκη στο Ίλιον. Πληροφορίες στη Δίωξη Ναρκωτικών Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από αξιοποίηση πληροφοριών πέρασε χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητά τον 36χρονο Αλβανό συνεργό της. Στην περιοχή της Δυτικής Αττικής Ειδικότερα, αναφέρει […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πάνω από τέσσερα κιλά “λευκού θανάτου”, ήταν έτοιμο να διακινήσει στη Δυτική Αττική, ζευγάρι με ορμητήριο αποθήκη στο Ίλιον.

Πληροφορίες στη Δίωξη Ναρκωτικών

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μετά από αξιοποίηση πληροφοριών πέρασε χειροπέδες σε 44χρονη Ελληνίδα, ενώ αναζητά τον 36χρονο Αλβανό συνεργό της.

Στην περιοχή της Δυτικής Αττικής

Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο δράσεων για την αποδόμηση εγκληματικών ομάδων διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, διασταύρωση στοιχείων και δημιουργία προφίλ, επετεύχθη ο εντοπισμός των προαναφερόμενων δραστών και εξακριβώθηκε η εγκληματική τους δράση, στη διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στο Ίλιον η αποθήκη του “λευκού θανάτου”

Επιπλέον εντοπίσθηκε στο Ίλιον η οικία, που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα).

Και σκόνη για τη νόθευση

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ηρωίνη βάρους 4 κιλών και 120 γραμμαρίων, σκόνη, κατάλληλη για νόθευση ηρωίνης βάρους 200 γραμμαρίων, 865 ευρώ, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Ψάχνουν τον 36χρονο Αλβανό

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ ομάδα αστυνομικών αναζητά τον 36χρονο Αλβανό διακινητή ο οποίος θεωρείται αυτός που εισήγαγε την ηρωίνη στη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις