Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άνοιξαν το καπό για ναρκωτικά και έπαθαν σοκ οι άνδρες του Λιμενικού (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξαν το καπό για ναρκωτικά και έπαθαν σοκ οι άνδρες του Λιμενικού (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Μετά από τους άνδρες της ισπανικής ακτοφυλακής, ήταν η σειρά των Ελλήνων Λιμενικών να μείνουν στήλες άλατος με την εικόνα που αντίκριζαν. Με κομμένη την ανάσα αντίκρισαν τον αλλοδαπό Ανοίγοντας το καπό ενός αυτοκινήτου, στο λιμάνι της Πάτρας, είδαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο της μηχανής (!) του οχήματος, έναν […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μετά από τους άνδρες της ισπανικής ακτοφυλακής, ήταν η σειρά των Ελλήνων Λιμενικών να μείνουν στήλες άλατος με την εικόνα που αντίκριζαν.

Με κομμένη την ανάσα αντίκρισαν τον αλλοδαπό

Ανοίγοντας το καπό ενός αυτοκινήτου, στο λιμάνι της Πάτρας, είδαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο της μηχανής (!) του οχήματος, έναν νεαρό παράτυπο μετανάστη!

500 ευρώ για μια “θέση” στη μηχανή

Επρόκειτο για 19χρονο από το Ιράκ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες των λιμενικών της Πάτρας, είχε πληρώσει στον διακινητή του 500 ευρώ για μια θέση στη μηχανή, που έβαζε τη ζωή του σε κίνδυνο ανά πάσαν στιγμή.

45χρονος Ιρακινός ο οδηγός

Τα χρήματα αυτά όπως και ένα κινητό τηλέφωνο βρέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου, επίσης Ιρακινού οδηγού και μέλους κυκλώματος διακινητών παράτυπων μεταναστών.

Το απίστευτο συμβάν διαδραματίστηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα της Πάτρας.

Οδηγούσε το όχημα στο πλοίο για Ιταλία

Ο 45χρονος οδηγός κατευθυνόταν σε πλοίο όπου σχεδίαζε να μπει με το όχημα και τον κρυμμένο μετανάστη.

Υποψιάστηκαν διακίνηση ναρκωτικών

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, βλέποντας τις περίεργες κινήσεις του οδηγού, τον σταμάτησαν για έλεγχο με την υποψία ότι μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες.

Άνοιξαν και το καπό

Επειδή αυτά τα κρύβουν στις πιο απίθανες κρύπτες, άνοιξαν και το καπό, αντικρίζοντας την εικόνα του ανθρώπου του κουλουριασμένου 19χρονου.

Η ισπανική ακτοφυλακή

Ακριβώς την ίδια εικόνα με άλλον βέβαια διακινούμενο παράτυπο μετανάστη, είχαν αντικρίσει οι άνδρες της ισπανικής ακτοφυλακής πριν από τρία χρόνια.

Νεαρός από τη Νέα Γουινέα

Τότε, ένας νεαρός μετανάστης από τη Νέα Γουινέα είχε κρυφτεί στη μηχανή αυτοκινήτου και ταξίδεψε έτσι από το Μαρόκο μέχρι την ισπανική Melilla.

Ένας περιοδικός ήχος στη μηχανή

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους οι Ισπανοί με τον σύγχρονο εξοπλισμό τους είχαν ακούσει έναν περιοδικό ήχο δίπλα στη μηχανή του οχήματος.

Κι εκείνος 19 ετών

Ο επίσης 19χρονος τότε, είχε κρυφτεί σε ειδική κρύπτη που είχε φτιαχτεί από τους διακινητές πίσω από το λεβιέ ταχυτήτων και έφθανε μέχρι το χώρο της μηχανής.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο 19χρονος από τη Νέα Γουινέα, τότε, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, καθώς είχε βρεθεί σε κακή κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις