Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τέσσερα μυστικά για αφράτες, υπέροχες πετσέτες
PLUS

Τέσσερα μυστικά για αφράτες, υπέροχες πετσέτες

Tip 1 Βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί η ποιότητα μιας πετσέτας όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, θα πρέπει να είναι καλή από την αρχή της. Για τον λόγο αυτό, φρόντισε να αγοράζεις καλή ποιότητα για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Επιπλέον, πάντα ξέβγαλε μια φορά τις καινούργιες πετσέτες πριν τις χρησιμοποιήσεις. Tip 2 Χρησιμοποίησε μία κούπα […]

αφράτες πετσέτες

Tip 1

Βασική προϋπόθεση για να διατηρηθεί η ποιότητα μιας πετσέτας όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό, θα πρέπει να είναι καλή από την αρχή της.

Για τον λόγο αυτό, φρόντισε να αγοράζεις καλή ποιότητα για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Επιπλέον, πάντα ξέβγαλε μια φορά τις καινούργιες πετσέτες πριν τις χρησιμοποιήσεις.

Tip 2

Χρησιμοποίησε μία κούπα λευκό ξίδι σε μια πλύση μαζί με το απορρυπαντικό μία ή δύο φορές τον μήνα, έτσι ώστε να εξαφανιστούν τα κάθε λογής κατάλοιπα που μπορεί να αφήνουν στα ρούχα το σαπούνι ή το μαλακτικό.

Τα κατάλοιπα αυτά μαζεύονται το ένα στρώμα πάνω από το άλλο και δημιουργούν μια άσχημη αίσθηση. Το ξίδι με τη σειρά του διαλύει τα υπολείμματα αυτά στη στιγμή, αφήνοντας τις πετσέτες μαλακές και φουντωτές.

Tip 3

Αν έχεις αντιληφθεί ότι μια πετσέτα έχει σκληρύνει πολύ τότε βάλε στο απορρυπαντικό μισή κούπα μαγειρική σόδα και πρόσθεσε στο ξέβγαλμα μία κούπα λευκό ξίδι.

Tip 4

Ό,τι και αν κάνεις όμως, θυμήσου ότι απαγορεύεται να βάζεις μία ολόκληρη πλύση πλυντηρίου μόνο με πετσέτες. Όταν βραχούν, βαραίνουν τόσο πολύ που θα κάνουν σίγουρα κακό στον κάδο του πλυντηρίου σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις