Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks – Αποχώρηση με ομόφωνη απόφαση των κριτών (vid)
LIFESTYLE

My Style Rocks – Αποχώρηση με ομόφωνη απόφαση των κριτών (vid)

Το My Style Rocks έχει φτάσει στην τελική ευθεία και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό μία ακόμη κοπέλα αποχώρησε από το gala της Κυριακής. Οι παίκτριες έχοντας ως κόνσεπτ «Festivals» προσπάθησαν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό, αποδεικνύοντας πως έχουν στιλ. Κάποιες τα κατάφεραν και άλλες όχι. Νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Χριστίνα Παπαδέλλη, η οποία έλαβε […]

My Style Rocks

Το My Style Rocks έχει φτάσει στην τελική ευθεία και λίγο πριν τον μεγάλο τελικό μία ακόμη κοπέλα αποχώρησε από το gala της Κυριακής.

Οι παίκτριες έχοντας ως κόνσεπτ «Festivals» προσπάθησαν να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό, αποδεικνύοντας πως έχουν στιλ. Κάποιες τα κατάφεραν και άλλες όχι.

Νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Χριστίνα Παπαδέλλη, η οποία έλαβε και τα 2.500 ευρώ. Υποψήφιες προς αποχώρηση βρέθηκαν η Ρόζα Κεντάλα, η Εύα Μπάση και η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, έχοντας χαμηλότερη βαθμολογία.

Οι παίκτριες «έσωσαν» την Εύα Μπάση, δίνοντας της μία ακόμη ευκαιρία και θέση στην εβδομάδα του τελικού.

Ρόζα και Κωνσταντίνα βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, έτοιμες να ακούσουν ποια τελικά θα αποχωρήσει. Τελικά, από το My Style Rocks αποχώρησε με ομόφωνη απόφαση των κριτών η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει πως το παιχνίδι την έχει κουράσει ψυχολογικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις