Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σύμβουλος της Τασίας ειρωνεύεται το συλλαλητήριο για την Μακεδονία
ΕΛΛΑΔΑ

Σύμβουλος της Τασίας ειρωνεύεται το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ένα meme που δείχνει την Σικελία ως ελληνική ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο μετακλητός υπάλληλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος, χλευάζοντας στην ουσία το συλλαλητήριο για την Μακεδονία. Το meme κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες από πολέμιους του συλλαλητηρίου. «Η Σικελία είναι Ελλάδα, δεν την χαρίζουμε στους Ιταλούς» γράφει […]

Σύμβουλος της Τασίας ειρωνεύεται το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ένα meme που δείχνει την Σικελία ως ελληνική ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο μετακλητός υπάλληλος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, δικηγόρος Γιώργος Νικολόπουλος, χλευάζοντας στην ουσία το συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Το meme κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες από πολέμιους του συλλαλητηρίου.

«Η Σικελία είναι Ελλάδα, δεν την χαρίζουμε στους Ιταλούς» γράφει το μήνυμα, μαζί με έναν χάρτη που δείχνει όλες τις αρχαίες ελληνικές πόλεις του νησιού.

«Μη μας την επάρουνε την Σικελίαν» ήταν το ειρωνικό σχόλιο με το οποίο συνόδευσε την ανάρτησή του ο κύριος Νικολόπουλος.

Είναι δικηγόρος και έχει εργαστεί ως μετακλητός υπάλληλος της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Πάντως αν και η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο προφίλ του στο facebook, πλέον δεν υπάρχει εκεί, πιθανόν λόγω των αντιδράσεων.

nikolopoulos-tasia-sikelia
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις