Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αφροδίτη Μάνου: «Δεν θα ξαναψηφίζω επουδενί ΣΥΡΙΖΑ» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφροδίτη Μάνου: «Δεν θα ξαναψηφίζω επουδενί ΣΥΡΙΖΑ» (vid)

«Δεν θα ξαναψηφίζω επουδενί ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε η Αφροδίτη Μάνου στους “Αταίριαστους” Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να βρεθεί στο βήμα του ομιλητή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Αφού αρχικά υπενθύμισε ότι «είχα ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον είχα στηρίξει ένθερμα» στη συνέχεια εξήγησε ότι «αυτό που έχω εγώ σαν σημείο αναφοράς είναι η προσωπική […]

Αφροδίτη Μάνου

«Δεν θα ξαναψηφίζω επουδενί ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε η Αφροδίτη Μάνου στους “Αταίριαστους”

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να βρεθεί στο βήμα του ομιλητή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Αφού αρχικά υπενθύμισε ότι «είχα ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον είχα στηρίξει ένθερμα» στη συνέχεια εξήγησε ότι «αυτό που έχω εγώ σαν σημείο αναφοράς είναι η προσωπική μου ιστορία, οι αξίες και η ηθική μου. Με προσβάλει το να θεωρηθώ συμμέτοχος σε αυτό το έγκλημα για την Ελλάδα και την περιοχή»

«Με πήραν το Σάββατο τελευταία στιγμή να μιλήσω στο συλλαλητήριο και αποφάσισα να το κάνω γιατί κατάλαβα από τα μηνύματα αριστερών φίλων μου ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν γιατί φοβόντουσαν τη ρετσινιά του εθνικιστή».

«Μου έλεγαν “ντρεπόμαστε να πούμε ότι αγαπάμε την πατρίδα μας”» συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «δεν θα ξαναψηφίζω επουδενί ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε ακόμη: 

συλλαλητήριο-Σύνταγμα-Μακεδονία.jpg

«Go back κύριε Τσίπρα» – «Θέλετε τη Μακεδονία μας; Μολών Λαβέ!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις