Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τέλος από το ΚΙΝΑΛ ο Θεοχαρόπουλος, με συνοπτικές διαδικασίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος από το ΚΙΝΑΛ ο Θεοχαρόπουλος, με συνοπτικές διαδικασίες

Τέλος από το Κίνημα Αλλαγής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να πει «ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών. Η Φώφη Γεννηματά προχωρά σε έκτακτο συνέδριο, ώστε να ξεκαθαριστεί στο τοπίο στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Όσοι θέλουν θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο νέο φορέα ως μέλη του απευθείας και όχι μέσω των υφιστάμενων κομμάτων τους. […]

Θεοχαρόπουλος-Γεννηματά.jpg

Τέλος από το Κίνημα Αλλαγής ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να πει «ναι» στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Φώφη Γεννηματά προχωρά σε έκτακτο συνέδριο, ώστε να ξεκαθαριστεί στο τοπίο στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Όσοι θέλουν θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στο νέο φορέα ως μέλη του απευθείας και όχι μέσω των υφιστάμενων κομμάτων τους.

Νωρίτερα η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ αποφάσισε υπέρ της υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών με 29 ψήφους υπέρ του «ναι», 22 υπέρ της αποχής και 2 λευκά.

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής:

Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, ο Θ. Θεοχαρόπουλος τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, εξ αντικειμένου υπηρετεί τον κ. Τσίπρα και τους σχεδιασμούς του και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Επίσης με απόφαση της Προέδρου σύμφωνα με το άρθρο 23 του Καταστατικού, συγκαλείται έκτακτο πολιτικό και καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για το τέλος Μαρτίου, μετά από εκλογή Συνέδρων από τη βάση.

Το Συνέδριο θα εκλέξει τα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, ολοκληρώνοντας άμεσα τον ενιαίο φορέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις