Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επεισόδια στο συλλαλητήριο: Χημικά και συγκρούσεις (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στο συλλαλητήριο: Χημικά και συγκρούσεις (vids)

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες συρρέουν έξω από τη Βουλή για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών – Επεισόδια και χημικά Διαδηλωτές απ’ όλη την Ελλάδα καλούν τους βουλευτές να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να ανέβουν […]

συλλαλητήριο

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες συρρέουν έξω από τη Βουλή για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών – Επεισόδια και χημικά

Διαδηλωτές απ’ όλη την Ελλάδα καλούν τους βουλευτές να μην υπερψηφίσουν τη Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλάκια πίσω από το Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ.

Πρόκειται για μία μικρή ομάδα που αποσπάστηκε από τον όγκο της διαδήλωσης και ήρθε σε αντιπαράθεση με τα ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές πέταξαν προς την μεριά των αστυνομικών μπογιές και μπουκάλια με νερό. Από την πλευρά τους τα ΜΑΤ απάντησαν με χτυπήματα με τα γκλοπ, αλλά και με χρήση χημικών.

Δείτε εικόνα ζωντανά από την πλατεία Συντάγματος: 

Μέσω του μετρό, τραγουδώντας «Μακεδονία ξακουστή» και κατεβαίνοντας στους πλησιέστερους σταθμούς που λειτουργούν φτάνουν οι πολίτες στο Σύνταγμα:

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από νωρίς τόσο στη Βουλή, όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου, για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας.

Φραγμός από κλούβες των ΜΑΤ έχει τοποθετηθεί στη συμβολή Ηρώδου Αττικού και Β. Σοφίας, προκειμένου να μην μπορούν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου οι συγκεντρωμένοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις