Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγρια επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Παπακώστα και Γεροβασίλη να παραιτηθούν σήμερα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Παπακώστα και Γεροβασίλη να παραιτηθούν σήμερα

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ για την αλόγιστη χρήση χημικών στο συλλαλητήριο και ζήτησε την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη και Κατερίνας Παπακώστα. Από την Πειραιώς τονίζουν πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έδειξε το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο, αφού έριξε μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες […]

ΝΔ

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ για την αλόγιστη χρήση χημικών στο συλλαλητήριο και ζήτησε την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη και Κατερίνας Παπακώστα.

Από την Πειραιώς τονίζουν πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έδειξε το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο, αφού έριξε μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«Η κυβέρνηση – κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο.

Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν  ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις