Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Θεοδωράκης, η βέσπα και το τρολάρισμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεοδωράκης, η βέσπα και το τρολάρισμα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα, η φωτογραφία του Σταύρου Θεοδωράκη πάνω σε μια βέσπα. Η ανάρτηση που ρωτά τον επικεφαλής του Ποταμιού αν ξέρει από Πρέσπα, «τρολάρει» τον επικεφαλής του Ποταμιού για την απόφαση του να να ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών. Δείτε τη φωτογραφία «Λογική λύση» η Συμφωνία των Πρεσπών Ο επικεφαλής […]

Σταύρος Θεοδωράκης

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το απόγευμα, η φωτογραφία του Σταύρου Θεοδωράκη πάνω σε μια βέσπα.

Η ανάρτηση που ρωτά τον επικεφαλής του Ποταμιού αν ξέρει από Πρέσπα, «τρολάρει» τον επικεφαλής του Ποταμιού για την απόφαση του να να ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε τη φωτογραφία

PHOTO-2019-01-18-23-14-44

«Λογική λύση» η Συμφωνία των Πρεσπών

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha υπεραμύνθηκε της απόφασης για τη διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη.

«Δεν μπορεί να δανείζουμε βουλευτή να πάει στη συμπολίτευση και μετά να γυρίσει στην αντιπολίτευση».

«Είμαι αντίθετος με τον Τσίπρα, αλλά είναι λογική λύση οι Πρέσπες», είπε χαρακτηριστικά.

Για το διαζύγιο με το ΚΙΝΑΛ, ο κ.Θεοδωράκης είπε: 

Τσακωθήκαμε γιατί δεν θέλαμε να γίνουμε παλιό ΠΑΣΟΚ. Η κ.Γεννηματά άρχισε το πισωγύρισμα. Το Ποτάμι είναι ξεκάθαρο, θέλει να λυθεί το πρόβλημα. Δεν πιστεύουμε σε βασιλόπουλα που θα λύσουν προβλήματα. Έχει χάσει πολύτιμο χρόνο η Ελλάδα, οι γείτονές μας έχουν σφετεριστεί την ιστορία, πρέπει να τους αλλάξουμε τα σχολικά βιβλία και η Συμφωνία το κάνει αυτό.

Υπάρχουν μύθοι για τη Μακεδονία;

Πρέπει να σκεφτούμε ότι όλος ο κόσμος αναγνωρίζει γείτονες ως Μακεδονία – με τη Συμφωνία μπαίνει το «βόρεια» που σημαίνει τμήμα, όχι όλη η Μακεδονία. Δίνεται ευκαιρία. Και το ΝΑΤΟ έχει πιέσει τους γείτονες να αλλάξουν όνομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις