Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε κάνναβη σε Αττική και Κορινθία
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε κάνναβη σε Αττική και Κορινθία

Σύλληψη τριών ατόμων πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, δίνοντας τέλος σε σπείρα που διακινούσε κάνναβη στην Κορινθία αλλά και στην Αττική. Τα άτομα που συνελήφθησαν ήταν ηλικίας 60, 69 και 77 ετών αντίστοιχα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα εξαρθρώθηκε έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, […]

Εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε κάνναβη σε Αττική και Κορινθία

Σύλληψη τριών ατόμων πραγματοποίησαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, δίνοντας τέλος σε σπείρα που διακινούσε κάνναβη στην Κορινθία αλλά και στην Αττική. Τα άτομα που συνελήφθησαν ήταν ηλικίας 60, 69 και 77 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σπείρα εξαρθρώθηκε έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ όπως προέκυψε κατά την διάρκεια των ερευνών, οι συλληφθέντες διακινούσαν ποσότητες κάνναβης από τα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια, αποθήκες, υπαίθριους χώρους, οχήματα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, περίπου 1,5 κιλό κάνναβης, χρήματα, ζυγαριές ακριβείας κ.ά.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις