Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μια ιδιαίτερη φωτογραφία από τη Σάσα Μπάστα – Η στιγμή που γεννιέται η κόρη της
LIFESTYLE

Μια ιδιαίτερη φωτογραφία από τη Σάσα Μπάστα – Η στιγμή που γεννιέται η κόρη της

Δύο φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού της ανέβασε στο Instagram η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθάνα. Στην πρώτη βλέπουμε την μπέμπα της που μόλις έχει βγει στον κόσμο και στη δεύτερη ο σύζυγός της κόβει τον ομφάλιο λώρο. Η Σάσα έγραψε […]

Σάσα Μπάστα

Δύο φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού της ανέβασε στο Instagram η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθάνα.

Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στις αρχές Δεκεμβρίου

Στην πρώτη βλέπουμε την μπέμπα της που μόλις έχει βγει στον κόσμο και στη δεύτερη ο σύζυγός της κόβει τον ομφάλιο λώρο.

Η Σάσα έγραψε στη λεζάντα: «Δεν θα μπορούσα να ανεβάσω πιο αληθινή φωτογραφία… για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου… την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα, την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου… κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!!

Το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου και σύζυγος μου @dimitris_kousathanas… ο μπαμπάς σου… ήταν εκεί και μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι…κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου…».

https://www.instagram.com/p/BsvwmGwnsIE/?utm_source=ig_embed

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «Πρωινό» όπου ανέφερε: «Γέννησε η Σάσα Μπάστα ένα κοριτσάκι βάρους 2.600 γραμμαρίων».

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στις αρχές Δεκεμβρίου ενώ θα κάνει τον θρησκευτικό του γάμο στο τέλος της χρονιάς, μαζί με την βάφτιση της κορούλας του, που θα πάρει το όνομα Ρηνούλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις