Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Αναστασόπουλος: Μετά τα unfollow, ήρθε και το αινιγματικό ποστ
LIFESTYLE

Καινούργιου – Αναστασόπουλος: Μετά τα unfollow, ήρθε και το αινιγματικό ποστ

Δεν έχουν τέλος οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νάσο Αναστασόπουλο να έχουν χωρίσει. Το νέο έκανε χτες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς το ζευγάρι όχι μόνο έκανε unfollow ο ένας τον άλλον στα social media, αλλά και διέγραψαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής ούτε η Κατερίνα Καινούργιου ούτε ο Νάσος Αναστασόπουλος έχουν […]

Κατερίνα-Καινούργιου

Δεν έχουν τέλος οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νάσο Αναστασόπουλο να έχουν χωρίσει.

Το νέο έκανε χτες τον γύρο του διαδικτύου, καθώς το ζευγάρι όχι μόνο έκανε unfollow ο ένας τον άλλον στα social media, αλλά και διέγραψαν όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Μέχρι στιγμής ούτε η Κατερίνα Καινούργιου ούτε ο Νάσος Αναστασόπουλος έχουν κάνει κάποια δήλωση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Πάντως σήμερα, ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου πόσταρε ένα αινιγματικό μήνυμα στα social media.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της παρουσιάστριας ανέβασε στα Instagram Stories του έναν τοίχο, ο οποίος είχε γραμμένο πάνω το μήνυμα: «Θα τα γκρεμίζω μέχρι να τα φτιάξω όπως θέλω εγώ».

Πάντως πριν περίπου μία εβδομάδα η Καινούργιου είχε δηλώσει στην Real Life πως είναι ερωτευμένη.

«Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύομαι. Είμαστε μια χαρά με τον Νάσο και απολαμβάνουμε τον έρωτά μας, που δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου», είχε δηλώσει στην Real Life της περασμένης εβδομάδας η Καινούργιου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις