Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι” – Η viral φωτο με τον Μπιλ Γκέιτς
ΚΟΣΜΟΣ

“Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι” – Η viral φωτο με τον Μπιλ Γκέιτς

Viral η φωτογραφία με τον Μπιλ Γκέιτς Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στα μπέργκερ από ένα φαστφουντάδικο για κοινούς θνητούς. Ο Μπιλ Γκέιτς εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick’s Drive-In στο Σιάτλ για να παραλάβει το γεύμα του. Ο ιδρυτής […]

Μπιλ Γκέιτς

Viral η φωτογραφία με τον Μπιλ Γκέιτς

Μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στα μπέργκερ από ένα φαστφουντάδικο για κοινούς θνητούς.

Ο Μπιλ Γκέιτς εθεάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο να περιμένει στην ουρά του μπεργκεράδικου Dick’s Drive-In στο Σιάτλ για να παραλάβει το γεύμα του.

Ο ιδρυτής της Microsoft, του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 95,5 δισ. δολάρια, περίμενε υπομονετικά στο κρύο με τα χέρια στην τσέπες, φορώντας ένα κόκκινο πουλόβερ, γκρι παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Στο μπεργκεράδικο, το πλήρες γεύμα με πατάτες και αναψυκτικό δεν ξεπερνά τα 10 δολάρια.

bill

Η εμφάνιση του 63χρονου μεγιστάνα σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, όταν ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft κοινοποίησε την φωτογραφία του Γκέιτς να περιμένει στην ουρά σε μια ομάδα στο Facebook.

«Έχει σχεδόν 100 δισ., διευθύνει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ, πατάτες και κοκα κόλα σαν όλους εμάς. Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.

bill-2

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις