Australian Open: Θρίαμβος για Τσιτσιπά, αποκλεισμός για Σάκκαρη (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Australian Open: Θρίαμβος για Τσιτσιπά, αποκλεισμός για Σάκκαρη (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νέα μεγάλη εμφάνιση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Open της Αυστραλίας. Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο κορυφαίος τενίστας προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Major της Μελβούρνης. Πλέον, ο Τσιτσιπάς περιμένει την πρόκριση του Ρότζερ Φέντερερ επί του Τέιλορ Φριτζ, για να τον αντιμετωπίσει το πρωί της Κυριακής ώρα Ελλάδας […]

18.01.2019 | 11:00

Νέα μεγάλη εμφάνιση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Open της Αυστραλίας.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ο κορυφαίος τενίστας προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Major της Μελβούρνης.

Πλέον, ο Τσιτσιπάς περιμένει την πρόκριση του Ρότζερ Φέντερερ επί του Τέιλορ Φριτζ, για να τον αντιμετωπίσει το πρωί της Κυριακής ώρα Ελλάδας στον 4ο γύρο του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε 2 ώρες και 54 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Νικολόζ Μπασιλασβίλι, κερδίζοντας με 6-3, 3-6, 7-6(7), 6-4 το Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Αποκλείστηκε η Σάκκαρη

Αντίο είπε στο Australian Open η Μαρία Σάκκαρη, που έχασε με 7-5, 6-1 από την Άσλεϊ Μπάρτι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια («16») της διοργάνωσης.

Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στο κεντρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων, στην Rod Laver Arena, έχασε μετά από 82 λεπτά.

Η Σάκκαρη αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Η Αυστραλή Μπάρτι περιμένει πλέον την νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα στην Μαρία Σαράποβα και την Καρολίν Βοζνιάκι, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της.

Exit mobile version