Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζωή: Αλέξη άσε τον Κυριάκο, έλα σε μένα”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζωή: Αλέξη άσε τον Κυριάκο, έλα σε μένα”

Πρόσκληση σε ντιμπέιτ έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν θέλει, του γράφει. Σε προσκαλώ εγώ, να συζητήσουμε και για την Μακεδονία, αλλά και για τα μνημόνια και τους πλειστηριασμούς και το Μάτι…Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάλιστα – που υπογράφει ως τέως Πρόεδρος της Βουλής- σημειώνει σε ανάρτησή της στο twitter ότι ούτως […]

Ζωή-Κωνσταντοπούλου.jpg

Πρόσκληση σε ντιμπέιτ έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα. Άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν θέλει, του γράφει.

Σε προσκαλώ εγώ, να συζητήσουμε και για την Μακεδονία, αλλά και για τα μνημόνια και τους πλειστηριασμούς και το Μάτι…Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μάλιστα – που υπογράφει ως τέως Πρόεδρος της Βουλής- σημειώνει σε ανάρτησή της στο twitter ότι ούτως η άλλως θα γίνει κάποια στιγμή, συνεπώς δεν θα μπορέσει να το αποφύγει ο Πρωθυπουργός.

Γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Αλέξη Τσίπρα @atsipras, άσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη @kmitsotakis-δεν θέλει. Σε προσκαλώ εγώ σε #Debate για τη #Μακεδονία κ για τη Συμφωνία που υπέγραψες στις #Πρέσπες. Αλλά και για #Μνημόνια, #πλειστηριασμούς, #Μάτι… Ούτως ή άλλως θα γίνει κάποια στιγμή. ΖΚ τ.Πρόεδρος της Βουλής

Σημειώνεται ότι μετά την λήξη της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης, το Μαξίμου κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ  με τον Πρωθυπουργό για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών ότι ώρα και ημέρα θέλει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις