Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο

Τραγωδία στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην παλιά Εθνική Οδό, στο ύψος της Άνθειας. Οδηγός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια να «ντελαπάρει», να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να χτυπήσει σοβαρά έναν 15χρονο μαθητή. Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως, λίγα λεπτά νωρίτερα υπέκυψε στα […]

Αυτοκίνητο-παρέσυρε-και-σκότωσε-15χρονο-Μεσσηνία.jpg

Τραγωδία στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στην παλιά Εθνική Οδό, στο ύψος της Άνθειας.

Οδηγός οχήματος που είχε κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια να «ντελαπάρει», να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να χτυπήσει σοβαρά έναν 15χρονο μαθητή.

Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως, λίγα λεπτά νωρίτερα υπέκυψε στα τραύματά του.

O άτυχος μαθητής Γυμνασίου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.

Την ίδια ώρα, πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος όμως είχε ήδη προλάβει να εγκαταλείψει το σημείο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού, ο οποίος, σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες, πρώτες πληροφορίες, είναι Ρομά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις