“Αναβρασμός” για το συλλαλητήριο της Κυριακής – Κάλεσμα από αντιεξουσιαστές

ΕΛΛΑΔΑ

“Αναβρασμός” για το συλλαλητήριο της Κυριακής – Κάλεσμα από αντιεξουσιαστές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να φτάσουν στην Αθήνα εκατοντάδες πούλμαν για το συλλαλητήριο της Κυριακής Πληροφορίες αναφέρουν ότι και από τους 52 νομούς της χώρας, θα βρεθούν διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας για να εκφράσουν την αντίθεση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο από τη Θεσσαλονίκη αναμένονται τουλάχιστον 400 πούλμαν. Η όλη εξέλιξη […]

17.01.2019 | 17:34

Γιγαντιαία επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να φτάσουν στην Αθήνα εκατοντάδες πούλμαν για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και από τους 52 νομούς της χώρας, θα βρεθούν διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας για να εκφράσουν την αντίθεση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μόνο από τη Θεσσαλονίκη αναμένονται τουλάχιστον 400 πούλμαν.

Η όλη εξέλιξη έχει σύμμαχο τον καιρό, ενώ θα τροποποηθούν τα δρομολόγια του μετρό, των λεωφορείων κι όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Εκτιμάται πως αυτή η συγκέντρωση θα ξεπεράσει σε κόσμο κατά πολύ το προηγούμενο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Στο κάλεσμα αναφέρεται:

Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία!

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη.

Παίρνουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία. Δίνουμε το “παρών” στο Μεγάλο Συλλαλητήριο.

Στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι Όλοι οι Έλληνες θα βρεθούμε εκεί, έξω από την ελληνική Βουλή, για να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για να φωνάξουμε η Μακεδονία είναι ελληνική!

Να μη λείψει κανείς!

Αντιεξουσιαστές καλούν σε αντισυγκέντρωση

Φουντώνει η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, στο Σύνταγμα.

Τις τελευταίες ώρες έχει σημάνει «συναγερμός» στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ καθώς έγινε γνωστό ότι αντιεξουσιαστές και ομάδες αριστεριστών καλούν, την Κυριακή, σε αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια.

«Καμία συμμετοχή, Καμία ανοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια» αναφέρουν στο αφισάκι που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Athens indymedia και άλλες ιστοσελίδες αντιεξουσιαστικού περιεχομένου.

Οι αντιεξουσιαστές δίνουν «ραντεβού» στις 13:00, στα Προπύλαια, ενώ το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο Σύνταγμα, έχει προγραμματιστεί για τις 14:00.

 

Exit mobile version