Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η κίνηση του Βούτση όταν ο Καμμένος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κίνηση του Βούτση όταν ο Καμμένος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής

Σε σιωπηρή διαμαρτυρία προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Κοινοβούλιο επί της Ψήφου Εμπιστοσύνης Ο Νίκος Βούτσης αποχώρησε από το προεδρείο όταν ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και τη θέση του πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης. Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής βρισκόταν […]

Πάνος-Καμμένος-14.jpg

Σε σιωπηρή διαμαρτυρία προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του Κοινοβούλιο επί της Ψήφου Εμπιστοσύνης

Ο Νίκος Βούτσης αποχώρησε από το προεδρείο όταν ανέβηκε στο βήμα ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και τη θέση του πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής βρισκόταν στη θέση του όταν ξεκίνησαν οι δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών, με τον Βασίλη Λεβέντη και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο λόγος που ο κ. Βούτσης αποχώρησε από την ομιλία του κ. Καμμένου είναι η επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην Υπουργό Άμυνας για τον γιο του.

«Κατά καιρούς μου έχει επιτεθεί ο Βούτσης, τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί να είναι ο γιος του έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είχε πει ο κ. Καμμένος.

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις