“Εσένα θα σε μαζέψουμε”: Σφάχτηκαν Πολάκης – Μανιός – Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Εσένα θα σε μαζέψουμε”: Σφάχτηκαν Πολάκης – Μανιός – Οικονόμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σφάχτηκαν στη Βουλή οι Παύλος Πολάκης, Βασίλης Οικονόμου αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκος Μανιός.  Την ώρα που ήταν στο βήμα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης για να εισηγηθεί τον διορισμό του νέου προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Βασίλη  Πλαγιανάκου και του νέου Προέδρου του Ε.Ο.Φ Γιάννη  Μαλέμη ο κ. Οικονόμου αμφισβήτησε  τα στοιχεία που έδωσε ο κ.Πολάκης  για την […]

17.01.2019 | 16:37

Σφάχτηκαν στη Βουλή οι Παύλος Πολάκης, Βασίλης Οικονόμου αλλά και ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Νίκος Μανιός. 

Την ώρα που ήταν στο βήμα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης για να εισηγηθεί τον διορισμό του νέου προέδρου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Βασίλη  Πλαγιανάκου και του νέου Προέδρου του Ε.Ο.Φ Γιάννη  Μαλέμη ο κ. Οικονόμου αμφισβήτησε  τα στοιχεία που έδωσε ο κ.Πολάκης  για την κατάσταση στο χώρο της υγείας.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μανιού αλλά και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ζητούσαν να μην διακόπτει τον υπουργό όταν μιλάει. Ο κ. Οικονόμου ανταπάντησε και η κόντρα βγήκε εκτός ορίων.

Βασίλης Οικονόμου: Δεν περνάνε εδώ αυτά, αλλού άντε από δω  πέρα κουτσαβάκια μαζευτείτε, μαζευτείτε. Πρόεδρε να τους μαζέψεις.

Νίκος Μανιός: Εσένα θα μαζέψουμε, μιλάς συνέχεια χωρίς να ζητάς το λόγο, είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι θα σε βγάλω έξω.

Βασίλης Οικονόμου: Μην μου  κάνεις εσύ τον αγανακτισμένο τώρα.

Νίκος Μανιός: Όχι τσαμπουκάδες στη  Βουλή δεν θα δεχθώ τσαμπουκάδες στη Βουλή.

Βασίλης Οικονόμου: Όχι σε μένα αυτά τους δικούς σου να μαζέψεις.

Νίκος Μανιός: Γιατί τι είσαι εσύ και μου λες όχι σε μένα. Αν δεν σου αρέσω να μου κάνεις πρόταση μομφής. Μιλάς συνέχεια χωρίς να παίρνεις το λόγο ενώ μιλάει ο υπουργός.

Παύλος Πολάκης: Κόφτο τώρα φτάνει μα την Παναγία σταμάτα επιτέλους.

Η επιτροπή συνεδρίασε για να εγκρίνει τον διορισμό του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκου και του νέου Προέδρου του ΕΟΦ Γιάννη Μαλέμη.

Exit mobile version